Wordt mijn bril vergoed door de zorgverzekering?

Dit hangt er voornamelijk vanaf of je een aanvullende verzekering hebt voor brillen of contactlenzen. Hoeveel je krijgt is weer afhankelijk van je ziektekostenverzekering. Wij kunnen dit in een handomdraai voor je nakijken en (meestal) ook voor je declareren.

Staar je niet blind

De meeste verzekeringsmaatschappijen draaien de kraan voor het vergoeden van brillen en contactlenzen steeds verder dicht. Niet alleen door het bedrag van de vergoeding te verlagen, maar ook door de tijd die tussen twee aanschafmomenten zit te verlengen. Het loont dus helaas bijna voor niemand om dit te verzekeren.

Comfort, gemak en zekerheid

Om je bril of lenzen toch een beetje betaalbaar te maken hebben wij meerdere mogelijkheden voor je ontwikkeld. Zo kun je je lenzen bijvoorbeeld per maand betalen in een eyewellness lens abonnement. Comfort, gemak en zekerheid gegarandeerd.

Voor een bril hebben we een zeer interessant spaarsysteem bedacht wat je op je eigen wensen en uitgaven patroon kunt samenstellen en waar je dus echt voordeel uit haalt.Om oogartskosten te besparen bieden we een eyewellness zorg abonnement aan waarbij de gezondheid van je ogen jaarlijks door een optometrist wordt gecontroleerd.