Ervaar de oogmeting 2.0

Door brillenglazen te maken die specifiek gebaseerd zijn op alle unieke eigenschappen van jouw ogen, ofwel; jouw vingerafdruk, kunnen wij je de scherpst mogelijke kijkervaring bieden.

We noemen deze brillenglazen:

B.I.G.: BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN®

We kunnen een oogmeting bieden waarbij alle unieke eigenschappen van jouw oog rechtstreeks worden geïntegreerd in je nieuwe brillenglazen. Ofwel: oogmeting 2.0.
Door middel van een technisch productieproces kunnen we glazen leveren die tot op de micrometer nauwkeurig zijn afgestemd op jouw ogen.

Hoe werkt B.I.G. Vision®?

De eerste metingen worden gedaan met een DNEye® computer, en onze deskundige opticiens controleren deze waarden daarna zeer zorgvuldig.
Een DNEye computer meet veel meer waarden van  je ogen dan alleen de sterkte.

Deze waarden worden vergeleken met “het standaard oog” (Dit is een wiskundig model van het gemiddelde oog en glasfabrikanten gebruiken deze gegevens om de bolling of holling van een brillenglas te kunnen berekenen). Het verschil tussen jouw oog en het standaard oog wordt dan door onze glasfabrikant Rodenstock gebruikt om een uniek brillenglas voor jouw ogen te ontwerpen en te maken.  
Ze noemen dit B.I.G. Vision

Biometrisch Intelligente Glazen® van Rodenstock

Uiteindelijk ontvang je jouw unieke nieuwe brillenglazen met deze geïntegreerde biometrische intelligentie en kun je zelf ervaren wat het resultaat is van deze unieke reis!

Als je nog meer wil weten over B.I.G. Vision klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

Hans.

Wil je ook de oogmeting 2.0 ervaren?