Optimale oogzorg voor iedereen

Of het nu om een bril, lenzen of om preventieve zorg gaat, het eyewellness® care programme van Hans van der List eyewellness® geeft je maatwerk in oogmode en oogzorg.

Dankzij de eyewellness® bril spaarmodule en/of de eyewellness® lens leasemodule die voor iedereen op maat wordt toegespitst, kom je niet voor verrassingen te staan. Je spaart maandelijks een vast bedrag en spreidt de grote uitgaven voor een nieuwe bril of lenzen. Je bent daarnaast altijd verzekerd van uitgebreide zorg en controles door onze gediplomeerde opticiens en optometristen.

eyewellness® zorg is specifiek ontwikkeld voor de behoefte aan veiligheid en preventieve oogcontroles. Ben je onzeker over je ogen of spelen er medische redenen waarom een geregelde check raadzaam is? Met deze terugkerende controle kunnen complicaties snel herkend worden.

De zakelijke markt kan profiteren van eyewellness® zakelijk. Ergonomie houdt tenslotte niet op bij een betere stoel en een groter beeldscherm. Goed zien verhoogt de productiviteit, voorkomt klachten en werkt kostenbesparend.

eyewellness bril

Met de spaarmodule eyewellness® bril spaar je maandelijks voor de aanschaf van een nieuwe bril. Samen met het team van Hans van der List stel je het voor jou passende bedrag vast. Ook op www.eyewellness.nl kun je dit bepalen. Dit wordt gebaseerd op je vorige aankopen en de wensen voor je toekomstige bril.

De aankoop van een nieuwe bril komt nu altijd gelegen. Ideaal als je ogen achteruit zijn gegaan én de ultieme oplossing voor trendsetters.

Voordelen eyewellness bril

De eyewellness® bril spaarmodule biedt diverse voordelen welke naar wens per persoon ingevuld kunnen worden:

 • Door maandelijks een vast bedrag te sparen middels automatische incasso wordt het aankoopbedrag van je nieuwe bril gespreid.
 • Tijdens het sparen verhogen wij het spaarbedrag op de aankoop van een nieuwe bril inclusief glazen, je voordeel loopt aanzienlijk op wanneer je binnen korte tijd een nieuwe bril aanschaft. Je beslist zelf wanneer je hier gebruik van maakt.
 • Tussentijdse vervanging van de brillenglazen na beschadiging of sterkteverandering, valt ook binnen het programma.
 • Controles en kleine reparaties worden kosteloos uitgevoerd.
 • Je krijgt van ons bericht wanneer het tijd is voor een periodieke controle.
 • Je eigen spaartegoed en specifieke acties volg je op mijn eyewellness. Hier kun je ook online (controle)afspraken inplannen in de agenda.

eyewellness lens

De eyewellness® lens leasemodule is een soort lease contract voor je contactlenzen. Voor het vaste maandelijkse bedrag dat je per automatische incasso betaalt, ontvang je naast de lenzen en de contactlensvloeistoffen, de oogcontroles en ook het risico op breuk en verlies valt binnen het systeem.

Voordelen eyewellness lens

Het eyewellness® lens leasemodule biedt diverse voordelen voor de lensdrager:

 • Door maandelijks een vast bedrag te betalen middels automatische incasso wordt de betaling van je lenzen en vloeistoffen gelijkmatig verspreid.
 • Wij houden je op de hoogte wanneer de lenzen vervangen moeten worden.
 • Specialisten van Hans van der List eyewellness berekenen jouw ideale lens. Je draagt hierdoor de beste lenzen toegespitst op jouw sterkte, gebruikerspatroon en ogen.
 • We garanderen maximale veiligheid voor je ogen, door regelmatige controle van lenzen en van ogen in combinatie met tijdige vervanging van de lenzen.
 • Mocht er iets gebeuren met je lenzen* zijn er geen bijkomende kosten.
 • Je eigen spaartegoed en specifieke acties kunnen op mijn eyewellness worden gevolgd. Hier kun je ook nieuwe lenzen bestellen en online (controle)afspraken inplannen in de agenda.
 • *Voor enkele lenstypen gelden afwijkende voorwaarden.

eyewellness zorg

De eyewellness® zorg module is een preventieve vorm van oogzorg. Door regelmatig oogcontroles uit te voeren verklein je de kans op visuele complicaties, voornamelijk belangrijk wanneer je ouder bent dan 50 jaar. eyewellness® zorg is bedoeld voor gezonde ogen. Sluimerende en veelal progressieve oogaandoeningen worden zo bijtijds gesignaleerd. Optometristen van Hans van der List eyewellness verwijzen direct door wanneer er een oogaandoening geconstateerd wordt.

Door gebruik te maken van eyewellness® zorg verklein je de kans aanzienlijk om op latere leeftijd slechtziend of zelfs blind te worden.

Voordelen eyewellness zorg

Het eyewellness® zorg module biedt verschillende voordelen:

 • Met een jaarlijks bezoek aan Hans van der List eyewellness ben je verzekerd van continue oogzorg, waardoor de kans op toekomstige oogaandoeningen aanmerkelijk verkleind wordt.
 • Middels deelname aan eyewellness® zorg worden de kosten voor preventieve oogzorg gereduceerd aangeboden.
 • Door maandelijks €3,- per automatische incasso te betalen, bespaar je op het eigen risico van de ziektekostenverzekering dat je uit zou geven aan een bezoek aan de oogarts. Zo voorkom je onnodig hoge kosten.
 • Je eigen spaartegoed en specifieke acties kun je op mijn eyewellness bekijken. Hier kun je ook online (controle)afspraken inplannen in de agenda.