bbig

BBIG kinderbrillen is een puur Nederlands bedrijf wat alleen maar kinderbrillen maakt. Door deze specialisatie kunnen ze een grote collectie top kinderbrillen op de markt brengen. Wij zijn heel blij met dit merk. Veel kleur, een grote verscheidenheid in maatvoering en lekker stoere eigenwijze modellen kenmerkt deze collectie.

Etnia Barcelona

Een explosie van creativiteit. Aparte modellen en opvallend veel kleurgebruik, maar zeer draagbaar en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Façonnable

Façonnable maakt strakke, moderne en speelse monturen voor modieuze kids. De designs zijn geïnspireerd op de stralende looks van de Franse Riviera, waar filmsterren in hun prachtige outfits over de boulevard struinen. Façonnable valt op doordat de monturen uitgesproken zijn. Met felle kleuren, unieke vormen en speelse prints is iedere bril een klein kunstwerk.

little paul & joe

Little Paul & Joe; bijna voor de groten, maar dan voor de kleinen. Deze collectie biedt kleurrijke monturen met verbluffende motieven. Een kindercollectie bedacht vanuit het perspectief van de mode. Hoogwaardige kwaliteit zonder teveel poespas.

Lookkino

De LOOKKINO-collectie is ontworpen voor hippe jongens en meiden. De mooie acetaatframes in frisse kleuren en de sterke metalen frames sluiten helemaal aan op het modebeeld van dit moment. In het skatepark of op school: een LOOKKINO past altijd!

LuluCastagnette

LuluCastagnette is een vrolijke brillencollectie speciaal voor jongvolwassen meiden en volwassen dames met een smal gezicht. Met veel flair en fantasie worden de brillen ontworpen in modieuze originele kleurstellingen en in diverse moderne materialen.

Vingino

In samenwerking met het succesvolle kindermodemerk Vingino, maakt Vingino Eyewear monturen alleen voor kinderen. Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Modern, stoer en eigenzinnig. Vingino maakt een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.