Carven

Carven, is een wereldwijd high-end fashion merk. Een begrip in de modewereld, met een eigen kleding-, tassen- en parfumlijn. In 2016  startte men ook met  Carven Eyewear. Monturen van dit Franse modehuis kenmerken zich door zijn strakke, iet wat classic tijdloze uitstraling. Een stijl om klasse uit te stralen, maar niet om op te vallen.

Dick Moby

Dit Amsterdamse brillen en zonnebrillenmerk vindt zijn oorsprong in het surfen. De founders van Dick Moby wilde iets doen met het plastic afval in de oceanen. Er zijn geen brillen van te maken, maar re-usable acetaat (het materiaal waar monturen van gemaakt worden) is nu het basismateriaal waar de hippe trendy collectie van gemaakt is. 10% van de omzet gaat naar projecten om de oceanen plastic vrij te maken. Een bijzonder sustainable bedrijf, welke wij suporten door de collectie bij jou aan te bevelen.

Etnia Barcelona

Een explosie van creativiteit. Aparte modellen en opvallend veel kleurgebruik, maar zeer draagbaar en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

George Gina Lucy

Het Duitse label George Gina & Lucy richt zich op de jonge fashionista. In deze collectie vind je de hedendaagse stijl en actuele modekleuringen terug. Altijd voorzien van veel details en een hoogwaardige afwerking.

Komono

Een populair geprijsde en hippe collectie welke geschikt is voor jong en oud. Een deel van de collectie is geproduceerd met gerecyclede materialen

Maui Jim

Superieure kwaliteit zonnebrillen. Ontworpen en ontwikkeld op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd polarized plus 2 lens technologie ontwikkeld. Dat helpt tegen die vervelende schitteringen en zorgt het voor het intensiveren van de kleuren waardoor je superscherp zicht ervaart. Tegelijkertijd bieden de glazen ook nog een goede bescherming tegen de gevaarlijke UV straling. Ze hebben daarom ook de “Seal of recommendation” van de Skin Cancer Foundation gekregen.

MonkeyGlasses

MonkeyGlasses maakt duurzame monturen en zonnebrillen van recyclebaar en afbreekbaar materiaal. ‘What consumes your mind, controls your life’. Een prachtig statement dat tot nadenken stemt en de basis vormde voor de nieuwe collectie van MonkeyGlasses. Alle reden om in deze materialistische wereld ook en veel tijd te maken voor andere zaken, elkaar te ontmoeten en te genieten van de mooie dingen om ons heen. Natuurlijk weten ze bij MonkeyGlasses ook wel dat ze de wereld niet kunnen veranderen maar een kleine bijdrage kan iedereen leveren. Zo is ook deze nieuwe collectie gemaakt van duurzame materialen, is er respect en aandacht voor de mensen die de monturen maken en investeert het merk in materialen die langer meegaan. Mooie collectie en sympathiek merk dat probeert iets bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen!

Revo

Het Amerikaanse merk REVO is ontstaan uit een passie voor technologie, gemak en sport. Zij maken gebruik van door NASA ontwikkelde Light Management System™-technologie. Elke bril kan individueel worden uitgerust met glazen die optimaal voldoen aan de eisen van de betreffende buitensport of vrijetijdsbesteding. Alle Revo-glazen hebben een polariserend effect, wat schittering, reflecties en belasting van het oog helpt verminderen. De meeste modellen kunnen op sterkte gemaakt worden.

Scotch & Soda

Het Amsterdamse merk Scotch & Soda ontwerpt al jaren authentieke out off the box hippe kleding.  Sinds 2020 Is er ook een herkenbare Scotch & Soda brillen lijn: Hip en trendy, groot en grof.

Silhouette

De ontwerpers van het Oostenrijkse Silhouette hebben een duidelijke filosofie. Een bril mag nooit overheersen, het gezicht van de drager is belangrijker dan de bril. Dat leidt keer op keer tot mooie minimalistische ontwerpen die terug gebracht zijn tot de essentie en waarbij kwaliteit en draagcomfort een hoofdrol spelen. ‘less is more’

Simple

Mooie, stijlvolle, iconische monturen uit het fantastische Parijs. Modieuze metalen en kunststof monturen met een knipoog naar de jaren 80/90.