• Het team

Corinne Antonissen

Corinne werkt al sinds 2002 bij Hans van der List eyewellness. Corinne is opticien en heeft daarnaast een styling cursus gevolgd. Ze kent alle ins en outs van ons bedrijf. Haar ervaring zorgt voor de juiste oogmeting en montuurkeuze. Ze zorgt ook dat de brillen correct gemaakt worden en goed afgesteld afgeleverd worden. Kortom een opticien waarbij je 4 dagen per week in goede handen bent.

Famke Koppelman – de Bont

Famke werkt pas sinds april 2018 in Princenhage, maar ze heeft heel veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde optiekzaken in West Brabant, waardoor deze top opticien-contactlensspecialist probleemloos past binnen het team van Hans van der List eyewellness. Famke werkt  3 dagen in de week en alleen op afspraak.

Hans van der List

Eigenaar, opticien, contactlens-specialist en optometrist.

Ogen kunnen niet lastig genoeg zijn voor Hans. De uitdaging is om naar de beste oplossing toe te werken. Brillen of contactlenzen, het maakt niet uit. Als optometrist is Hans in staat om ogen te onderzoeken op “pluis of niet pluis”. Met andere woorden: Is een bezoek aan de oogarts noodzakelijk, of is een bril of contactlenzen, al dan niet aanpassing van de bestaande kijkoplossing, een betere optie. Daarnaast is Hans ook myopie management expert. Hans werkt 4 dagen in de week in de winkel en alleen op afspraak.

Merrit Ormel – Plug

is sinds 2005 werkzaam als allround medewerkster en heeft een styling cursus gevolgd. Merrit zorgt de laatste jaren voor de inkoop van de monturen en weet als geen ander wat goed staat, of wat je vooral niet moet doen. Merrit is 2 á 3 dagen in de week het eerste aanspreekpunt in de winkel.

Olga Kuhne

Olga werkt sinds juni 2018 bij ons en is verantwoordelijk voor de huishoudelijke zaken. Je zal haar niet zo vaak treffen, omdat haar werkzaamheden vooral op de achtergrond afspelen. Dankzij haar kan er optimaal gewerkt worden in een schone en opgeruimde omgeving.

Raymond Merkx

Raymond is sinds 2008 werkzaam als opticien bij Hans van der List eyewellness, maar is al meer dan 30 jaar werkzaam in de optiek. Een zeer ervaren opticien. Hij is onze techneut en verantwoordelijk voor de werkplaats waar alle brillen gemaakt worden. Ook voor een goede oogmeting ben je bij Raymond 5 dagen in de week in goede handen.

Wil je graag persoonlijk kennismaken met één van ons?

© Copyright - Hans van der List eyewellness | KvK 20048449 | BTWnr. NL001670835B80