Het team

Hans van der List

Eigenaar sinds 1990, opticien sinds 1986, contactlensspecialist sinds 1989 en optometrist sinds 2000. Met deze berg ervaring kunnen ogen niet lastig genoeg zijn voor Hans. De uitdaging is om naar de beste oplossing toe te werken. Brillen of contactlenzen, het maakt niet uit. Als optometrist is Hans in staat om ogen te onderzoeken op “pluis of niet pluis”. Met andere woorden: Is een bezoek aan de oogarts noodzakelijk, of is een bril of contactlenzen, al dan niet aanpassing van de bestaande kijkoplossing, een betere optie. Daarnaast is Hans ook myopie management expert. Hans werkt 4 dagen in de week in de winkel en alleen op afspraak.

Corinne Antonissen

Corinne werkt al vanaf 2002 bij eyewellness. Ze is een zeer ervaren opticien en heeft een styling cursus gevolgd waardoor ze je heel goed kan helpen bij het maken van de juiste montuurkeuze. Corinne kent alle ins en outs van ons bedrijf, haar technische kennis en ervaring zorgen er voor dat brillen vakkundig worden gemaakt en je altijd naar buiten loopt met een perfect afgepaste bril.

Fabian de Jong

Fabian studeert in 2022 af als optometrist. Hij heeft zeer verdienstelijk zijn stage bij eyewellness gelopen. Momenteel werkt hij op de zaterdagen en in zijn vakanties als optometrist- contactlensspecialist bij ons. Voor een optometrisch onderzoek over de gezondheid van je ogen, maar ook voor het aanmeten van de juiste contactlenzen of een precieze oogmeting voor bril kun je een afspraak maken bij Fabian.

Merrit Ormel – Plug

Merrit is sinds 2005 werkzaam als allround medewerkster en heeft een styling cursus gevolgd. Merrit zorgt voor de inkoop van de monturen en weet als geen ander wat goed staat, of wat je vooral niet moet doen. Merrit is 2 á 3 dagen in de week het eerste aanspreekpunt in de winkel.

Nicolet de Ruiter - van der Rhee

Nicolet is opticien-contactlensspecialist en werkt sinds 2019 bij eyewellness. Nicolet is zeer gedreven en erg leergierig. Geen moeite is haar te veel om de beste kijkoplossing te creëren voor jouw ogen. Nicolet werkt alleen op afspraak.

Marijke Terlouw - van Aalst

Marijke werkt over het algemeen op achtergrond, maar is daardoor niet minder belangrijk. Marijke beantwoordt de telefoon, e-mail en Whatsapp en ze verwerkt de inkomende en uitgaande post. Daarnaast verzorgt ze de externe communicatie zoals deze website, Instagram, Facebook en onze etalage. Als onze marketing expert en duizendpoot werkt ze sinds 2021 voor eyewellness.

Wil je graag persoonlijk kennismaken met één van ons?