Evil Eyewear

Evil Eye sportbrillen, in onze ogen, de meest optimale sportbril voor alle weersomstandigheden. Er zijn ontelbaar veel variaties te maken met de al zeer grote standaardcollectie. Met een Evil Eye sportbril worden je ogen in alle omstandigheden beschermd. Of het nu gaat om fel zonlicht, stevige wind of opwaaiend stof. Dankzij de hoogstaande filtertechnologieën en correctieglazen zal je bovendien in elke situatie profiteren van optimaal zicht. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, klimmen of wat dan ook, dankzij de geperfectioneerde pasvorm van je Evil Eye sportbril zal deze altijd comfortabel blijven zitten. Zo hoeft jij je dus ook geen zorgen te maken dat je deze verliest tijdens het sporten, of dat je last krijgt van irritaties.

Maui Jim

Superieure kwaliteit zonnebrillen. Ontworpen en ontwikkeld op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd polarized plus 2 lens technologie ontwikkeld. Dat helpt tegen die vervelende schitteringen en zorgt het voor het intensiveren van de kleuren waardoor je superscherp zicht ervaart. Tegelijkertijd bieden de glazen ook nog een goede bescherming tegen de gevaarlijke UV straling. Ze hebben daarom ook de “Seal of recommendation” van de Skin Cancer Foundation gekregen.

Revo

Het Amerikaanse merk REVO is ontstaan uit een passie voor technologie, gemak en sport. Zij maken gebruik van door NASA ontwikkelde Light Management System™-technologie. Elke bril kan individueel worden uitgerust met glazen die optimaal voldoen aan de eisen van de betreffende buitensport of vrijetijdsbesteding. Alle Revo-glazen hebben een polariserend effect, wat schittering, reflecties en belasting van het oog helpt verminderen. De meeste modellen kunnen op op sterkte gemaakt worden.