,

Aandacht voor wat belangrijk is.

In Nederland is iets geks aan de hand. In een tijd waarin onze ogen meer dan ooit belast worden, holt de kwaliteit van de oogzorg achteruit. Afgelopen weekend nog in het nieuws: oogartsen zien steeds meer complicaties van contactlenzen omdat dragers ze online of bij de drogist kopen en hun controles vergeten. Oogmetingen die geen oogmetingen zijn bij de drogist! We gaan wel twee keer paar jaar voor controle naar de tandarts maar verwaarlozen onze ogen…
Wij vinden het belangrijk aandacht te besteden aan belangrijke ontwikkelingen, innovaties en nieuwe producten waarmee jij beter ziet en je ogen gezond kunt houden. Die aandacht is dus hard nodig. Bekijk de video en kom eens langs in de winkel voor meer informatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *